I Simposi Educació i Edició > La bibliodiversitat i l'àlbum il·lustrat. Estat de la qüestió
Els darrers anys, l'àlbum il·lustrat ha estat i és un gènere que s’està guanyant un caràcter propi i que, en molts sentits, no para d’innovar. Si a aquesta tendència, se li afegeix l’auge, defensa i consciència de la bibliodiversitat com a valor, el panorama resulta del tot engrescador i susceptible de moltes anàlisis.
L’any 2010, Liberisliber va néixer per dir ben alt que existia un ecosistema editorial molt més ric del que el gran públic podia conèixer a través de la majoria de llibreries o biblioteques. Llibres de qualitat, creats amb un objectiu que traspassava el simple rendiment mercantilista. Paral·lelament, el GREPAI (Grup de Recerca en Educació, Patrimoni i Arts Intermèdia) fa anys que treballa fent projectes d’intervenció, assessorant escoles, departaments didàctics de museus i plataformes culturals, convertint-se en un observatori de bones pràctiques i de gestos dels professors.
A partir d’aquesta afinitat d’objectius, GREPAI i Liberisliber faran una taula rodona sobre l’àlbum il·lustrat en la que participaran la Dra. Mariona Masgrau (professora de didàctica de la llengua i la literatura a la Universitat de Girona), la professora Karo Kunde (doctoranda de la UdG, especialitzada en àlbum il·lustrat i editora de Queixal Edicions), Patric de San Pedro (editor de Takatuka), Joan Rioné (editor de Piscina un Petit Oceà), Irene Tortós (directora de la Llibreria L'Altell de Banyoles) i Miquel-Àngel Codes Luna (director de Liberisliber).
- Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (sala d'actes). Pl. de Sant Domènec, 9, GIRONA
- Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (sala d'actes). Pl. de Sant Domènec, 9, GIRONA
liberisliber a les xarxes socials